Gastenboek

Als er problemen zijn, horen we het graag.

Ben u tevreden, dan stellen we het bij Sanne's kapsalon erg op prijs als u het ons en anderen laat weten.

nelleke geplaatst op Jan 15, 2014 3:28 PM

ik kom niet zo héél veel, (omdat ik niet om de hoek woon) maar als ik eens bij jou kom, mijn haar zit weer helemaal goed dan, topper ben je !

Maarten en Lenie geplaatst op Dec 6, 2013 6:13 PM

al 10 jaar knippen bij Jolanda , mee verhuist toen ze vanuit Geldermalsen bij Kapsalon Helene , voor zich zelf in Culemborg ging beginnen . Lenie ging toen nog trouw naar haar vaste Kapster bij Guido in G-malsen. tot die haar baan opgaf om heel iets anders te gaan doen . zodoende kwam ze ook bij Jolanda terecht . eenmaal in de stoel , besprak ze met Jolanda haar wensen , ze wilde heel graag een Super Kort Koppie dus de schaar er in. het staat haar geweldig leuk. wij gaan tegenwoordig om de 4a5 weken samen even naar Jolanda voor een ultra kort koppie. wij bevelen iedereen aan, die perfect geknipt wil worden . ga eens naar Jolanda in Culenborg 100% tevreden. Maarten en Lenie

wil arink geplaatst op Dec 1, 2013 4:27 PM

Goede morgen, Vandaag 1dec. 10 jaar kapsalon. Je hebt een mooie sait. Gefeliciteerd.

Iris Weggeman geplaatst op Nov 14, 2013 2:31 PM

Zes jaar geleden zag ik regelmatig een buurvrouw goedgekapt voorbijlopen. Op een gegeven moment heb ik haar gevraagd naar welke kapper zij ging...sindsdien kom ik met veel plezier bij Sanne's kapsalon en krijg ik vaak te horen van mensen in mijn omgeving dat mijn haar zo leuk zit. Jolanda doet het fantastisch en ik kan iedereen aanbevelen naar haar te gaan voor een goed advies en een goed kapsel!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Ontvang een notificatie via e-mail als er nieuwe reacties zijn ingevoerd.

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

0